e-Woman.nl

e-Woman.nlSkóre spokojenosti: 5/5
4 votes, 1006 hodnocení

Skóre spokojenostiSkóre spokojenostiSkóre spokojenostiSkóre spokojenostiSkóre spokojenosti

e-Woman.nl
StavZavřeno: zákazníci dostanou zprávu, která se vrátí později
Jazyk, MěnyHolandština, Polština, Euro

Hodnocení

1006 hodnocení byl nalezen.

Pani Malgorzata Moś19 Prosinec 2018

Skóre spokojenostiSkóre spokojenostiSkóre spokojenostiSkóre spokojenostiSkóre spokojenosti

Paczka dotarła po 2 dniach wszystko zabezpieczone plus dwa prezenty.Jak najbardziej polecam

Pan Bartosz Sosnowski15 Prosinec 2018

Super.... Kobieta zadowolona polecam :)

Pani Magdalena Prymka14 Prosinec 2018

Polecam bardzo.. :D

Pani Marta Muszyńska14 Prosinec 2018

Wszystko w najlepszym porządku. Paczka dobrze zapakowana. Nawet były drobne gratisy w postaci krówki, naklejek na paznokcie i bróbki perfumu. Także wszystko ok. Polecam.

Pani Katarzyna Zawada10 Prosinec 2018

Kiedy mogę się spodziewać przesyłki

D-na Irina Braesco8 Prosinec 2018

Very goed service, and quality products.

Mevr. Angela Tafleur6 Prosinec 2018

Geweldig.

Bedankt.

Thanks.

Thanks.

Pani Monika Wiatrak5 Prosinec 2018

Zamówienie doszło szybko jestem zadowolona i polecam

Pani Agnieszka Krezalek2 Prosinec 2018

Wszystko szybko doszło, ale tym razem 2 wzorniki były połamane. No za każdym razem jest krówka i dodatek jakiś, tym razem tego zabrakło dlatego tylko 4 gwiazdki.

Pani Sylwia Goss1 Prosinec 2018

Witam, chciałabym się dowiedzieć w jakim czasie zostanie zrealizowane moje zamówienie? Zawsze już w dzień otrzymania płatności paczka była wysyłana a tym razem czas się ten wydłuża. Pozdrawiam!

e-Woman.nl1 Prosinec 2018

Tym razem jest to 1 dzień z uwagi na okres przedświateczny i dużą ilość zamówień :)

Pani Magdalena Cenkalska30 Listopadu 2018

Świetny kontakt ze sprzedawcą, towar dobrze zapakowany, szybka wysyłka polecam

D-na Coaciu Andreea28 Listopadu 2018

The best!!!

Mevr. Anabell Espinoza28 Listopadu 2018

De producten zijn geweldig mooi!!! ik ben heel blij.

Pani Sabina Paszek26 Listopadu 2018

Zamówienie jak zawsze doszło szybko, szkoda tylko, że pomimo wybranej opcji "evenin delivery" przyszło rano I zastałam w skrzynce awizo. Ogólnie bardzo polecam ❤️

Mrs. Pamela Skrzynska25 Listopadu 2018

Quick shipping!

Pani Małgorzata Szefler24 Listopadu 2018

Witam. Chciałabym dowiedzieć się kiedy moja paczka również zostanie wysłana. Pozdrawiam

e-Woman.nl24 Listopadu 2018

Zamówienie otrzymaliśmy wczoraj rano. Paczka jest już spakowana i wyjdzie od nas w poniedziałek.

Pani Małgorzata Tulejko24 Listopadu 2018

Witam, chciałabym się dowiedzieć w jakim czasie zostanie zrealizowane moje zamówienie? Zawsze już w dzień otrzymania płatności paczka była wysyłana a tym razem czas się ten wydłuża. Pozdrawiam!

e-Woman.nl24 Listopadu 2018

Paczka już jest w drodze do Pani.

Pani Joanna Bukowiec23 Listopadu 2018

:) super!!

Mevr. Karin Vuijst23 Listopadu 2018

Super, dank je wel! Tot de volgende x

Pani Karolina Betanska21 Listopadu 2018

Polecam;)

Pani Klaudia Pniewska20 Listopadu 2018

Fajnie byłoby gdyby zamówienie zostało w końcu wysłane.

Webshop Directory

Kategorie

Pravidla a podmínky Soukromí 2009 ‑ 2024 EasyWebshop